The Wasteland Massacre - Unsettled EP 2013



























The Wasteland Massacre - Unsettled EP
G.R.P. Gothic Records Productions EP 2013
http://www.thewastelandmassacre.com
http://www.facebook.com/thewastelandmassacre

01 Amnesia
02 Devil Inside
03 Epitaph


Drums - David Sixto Navarro
Guitar - Fausto Núñez Alberro
Vocals - Eva María Gonzalez Soler
Bass - Alberto Garrigues García


Progressive Math Metal !!! Bisa Elo Cerna Konsep Musik yang seperti gimana itu hehehe, itulah seperti biasa menjadi Ketertarikan tersendiri untuk band asal Valencia, Spanyol yang eksis sejak 2010 untuk coba memadukan beberapa genre yang mereka anggap penuh dengan tantangan, so bisa bayangkan jika mereka mencoba meracik konsepnya Meshuggah, Gojira, Five Finger Death Punch, Slipknot, Opeth, OTEP, Sevendust, The Agonist, Fear Factory, Killswitch Engage, Disturbed, Devildriver, Camel, Beethoven, hingga Bach menjadi satu??? jawabanya ada di 3 lagu dalam EP terbaru mereka " Unsettled " ini. dan ini adalah progresi yang sangat matang jika Gw bandingkan dengan Full album pertama mereka " A Path To Wrath ". oh ya mungkin yang menjadi Poin menarik disini adalah penampilan Vokalis seksi Eva María Gonzalez Soler yang selalu berpose memamerkan belahan Toket Seksi-nya hehehe, adalah Vokalis cewek dengan Multiple Karakter Vokal, dari Harsh, Scream, Growl hingga Soprano menjadi Kekuatan band ini tersendirinya dan yang jelas band ini Kompleks dan liar banget musikalitas eksperimennya. dan buat yang rada langsung penasaran dengan band ini, berterima kasihlah kalo mereka menggratiskan EP baru ini di http://www.mediafire.com/?pbl2lwn9yi8j3c1 hehehehe, Okay gw langsung cerita aja gimana band ini memainkan konsep musiknya itu, langsung dimulai dengan " Amnesia ", bassis Alberto Garrigues García membuka solo bass-nya yang begitu disambut oleh gaya Teknikal Riffing gitaris Fausto Núñez Alberro yang lebih terasakan Gaya Djent-nya setelah menjadi Maniak banget dengan konsep Meshuggah !, karakternya masih terasa Epic dan Avant Garde begitu Eva masih menggunakan Soprano Vokal dan kemudian Harsh Vokil-nya ditampilkan sentuhan Mathcore-nya lebih terasa gayanya Five Finger Death Punch bertemu dengan Sevendust ! komposisi musiknya memang penuh dengan Eksperimen style banget, dan Struktur Lick Konsonannya susah ditebak bagaimana selanjutnya. As djent grew in popularity, speculation arose as to whether Meshuggah, the innovators of the style, would be able to write music with relevance. When it was announced that the band had a new album in the works, the reaction was generally subdued; many felt that a new Meshuggah album would be derivative and uninspired! kemudian terasa juga sentuhan gaya Gothic yang Epic dengan Gaya Choir Vokal semakin membuat Gw bingung menentukan arah style musik yang mereka usung. biarpun terasa " Gado-gado ", namun komponen yang mereka suguhkan memang masih tidak jauh dari gaya Progressive Metal-nya. " Devil Inside " menurut gw adalah Track keren di EP ini, segala kemampuan bereksperimen bagus semakin ditampilkan ditrack ini. the gods among men of technicality, there is a monstrous absence of it. There are one or two songs worth mentioning, but I won't, so go find them out on your own because I will never remember the names of them and maybe you'll get some enjoyment out of it. dan yang semakin Unik dan kian bikin suasana boring pas track ke-3 " Epitaph " coz ini hanya menjadi Eksperimen Moody yang softly banget sentuhannya untuk relaksasi Otak mereka bermain Progresif art hehehe, selama 7:26 menit lagi, kayaknya cocok banget untuk musik Terapi aja nih hehehe ... mungkin buat elo yang merasa demen dengan tantangan yang namanya eksperimen bermusik metal, sepertinya EP ini wajib elo coba deh. The final nail in the coffin of this album's torturous sound is that every time they step away from their signature chugging formula, they only pull off something extremely mediocre, only sounding a bit more appealing because by the time they play it - I'm so sick of their chugga-chugga crap that I'm craving anything else. Soon enough it'll be back to the same old chugga-chugga. This EP is extremely and " Softly Relax " unpleasant to listen to.

Progressive Math Metal!!! Can Elo Cerna Music Concepts like how it hehehe, that as usual a separate interest for the band from Valencia, Spain which exists since 2010 to try to incorporate some of the genre they consider fraught with challenges, so can imagine if they tried to mix the concept Meshuggah, Gojira , Five Finger Death Punch, Slipknot, Opeth, Otep, Sevendust, The Agonist, Fear Factory, Killswitch Engage, Disturbed, Devildriver, Camel, Beethoven, Bach to become one??? the answer is in three songs in their latest EP "Unsettled" is. and this is a very mature progression if Gw compared with their first full album "A Path To Wrath". oh yeah maybe the interesting point here is the appearance of sexy singer Eva Maria Gonzalez Soler who always pose showing off her cleavage breasts Sexy hehehe, is a girl with Multiple Character Vocalist Vocals, from Harsh, Scream, Growl to be a strength of this band Soprano tersendirinya and the This band obviously very complex and wild musical experiments. and create a direct rada curious about this band, thank exempt if their new EP on http://www.mediafire.com/?pbl2lwn9yi8j3c1 hehehehe, Okay i immediately wrote a story how the band played music concept, immediately started with " Amnesia ", bassist Alberto García Garrigues opens his bass solo that was so welcomed by the Technical style riffing guitarist Fausto Núñez Alberro more Djent style felt it after a freak really with the concept of Meshuggah!, his character still feels Epic and Avant Garde so Eva still use Soprano Vocals and then Harsh Vokil it displayed its touch mathcore style feels more Five Finger Death Punch met with Sevendust! His musical compositions are full of style experiment really, and Structure Lick consonants unpredictable what next. As djent grew in popularity, Speculation arose as to Whether Meshuggah, the Innovators of the style, would be Able to write music with relevance. When it was Announced that the band had a new album in the works, the reaction was generally subdued; many felt that a new Meshuggah album would be derivative and uninspired! then was also a touch of Gothic style of the Epic with the Vocal Choir Styles make Gw confused determine the direction of their music style stretcher. even feels "Gado-gado", but they suguhkan components are still not far from his style of Progressive Metal. "Devil Inside" by gw is the coolest track on this EP, all displayed the ability to experiment ditrack this good. the gods among men of technicality, there is a Monstrous absence of it. There are one or two songs worth mentioning, but I will not, so go find them out on your own because i will never remember the names of them and maybe you'll get some enjoyment out of it. and an increasingly unique and increasingly make boring atmosphere fitting track to-3 'Epitaph' coz this is just a really Experiments Moody softly touch to relax their brains play Progressive art hehehe, for 7:26 minutes, seems just right for the music therapy aja ya hehehe ... may create a feeling elo Amendment to challenge the name experimental metal music, this EP seems mandatory elo try deh. The final nail in the coffin of this album's Torturous sound is that every time they step away from their signature chugging formula, they only pull off something extremely mediocre, only sounding a bit more appealing Because by the time they play it - I'm so sick of their crap chugga-chugga that I'm craving anything else. Soon enough it'll be back to the same old chugga-chugga. This EP is extremely and "Softly Relax" unpleasant to listen to.






REVIEW LOSTINCHAOS

semua tulisan disini adalah Hak Milik LOSTINCHAOS Mediazine yang FREE TO SHARE, semua buah pikir dan Pendeskripsian style musik band dalam setiap tulisan hanya sebagai penggambaran penulis sendiri dan BUKAN untuk menyamakan apalagi membanding-bandingkan ! (mohon jangan dibolak balik lagi). cukup hanya dengan mencantum-kan Source Review link-nya. tulisan disini dibuat dengan jujur tanpa tendensi atau kepentingan apapun, jika Gw bilang bagus ya bagus begitu juga sebalik-nya, karena Gw semaksimal mungkin menyajikan argumen obyektif serta fair review tentang sebuah produk yang masuk dimeja redaksi, saran, kritik dan caci maki, silahkan tinggalkan komentar dibawah ini, Keep Metal Flame till' die !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Tinggalkan komentar TERBAIK kalian disini, enjoy the sickness !