Equilibrium - Armageddon CD 2016
































Equilibrium - Armageddon
Nuclear Blast Records CD 2016

01 Sehnsucht 02:58    
02 Erwachen 04:33    
03 Katharsis 05:11    
04 Heimat 04:23    
05 Born to Be Epic 04:04    
06 Zum Horizont 04:12    
07 Rise Again 03:51    
08 Prey 04:53    
09 Helden 04:35    
10 Koyaaniskatsi 04:10    
11 Eternal Destination 07:21

Robse - Vocals
René Berthiaume - Guitars, Vocals
Dom R. Crey - Guitars, Vocals
Makki - Bass
Hati - Drums

Mendengarkan musik itu ga melulu menikmati skill musisinya saja, karena Band yg bagus itu tau bagaimana bisa memanjakan pendengar dgn komposisi simple yg mudah dicerna tanpa ada batasan belibet untuk audiens, en dengerin materi baru Equilibrium, the Apocalyptic Atmosphere of this record is only Increased by longer Instrumental passages and Numerous spoken word samples. catchy Guarantee not making Bored, let's go headbang! memang pada awalnya ga sengaja sih menemukan musik mereka era album ke-2 " Sagas ", penampilan konsep Epic Folk/Viking Metal yang membawa kesejukan tersendiri pada saat itu menjadi Momentum tak terbendung lahirnya Booming Folk metal dijagad raya. meski saat ini band yang bermarkas di Starnberg, Jerman yang masih diperkuat frontman asli tersisa, René Berthiaume, perjalanan Equilibrium mungkin ga semulus paha-nya Aura Kasih, perjalanan terjal membentuk kedewasaan musikal tanpa harus ribet mengolah skill mereka terdengar semakin jagoan, coz Equilibrium hanya sibuk bagaimana meracik komposisi sederhana, matang dan dapat dijangkau oleh semua telinga. penyederhanaan yang menuntut kerja profesional masih dihandle penuh oleh Frontman René Berthiaume untuk materi di " Armageddon " yang dikerjakan sepanjang tahun 2015/2016. dan Gw akan mendeskripsikan sekali lagi " Armageddon " aman dikonsumsi banyak telinga dengan Style Catchy tanpa banyak menanggalkan elemen kental Metal-nya. bagaimana tidak, 11 track yang hampir 99 % nikmat sekali dikonsumsi dalam segala suasana, dibungkus lewat pengemasan Profesional musisi, jadilah ini masterpiece yang bakal disukai Folk metal fans. I'm positively Surprised by the Ambitious, diversified and Intellectual use of Majestic choirs and Orchestrations, vivid keyboard sounds and Atmospheric sound samples along with the Contemporary, Inspiring and Meaningful lyrics. sejak dimulai oleh track " Sehnsucht ", kita sudah melayang lepas mengikuti ekspedisi dalam dimensi Epik tentang fantasi yang mereka ciptakan. tetap konsisten dengan dominasi penulisan lirik berbahasa Jerman. meski ini 99% hasil buah pikir frontman René Berthiaume, hasilnya memang excited banget ! foreplay track " Sehnsucht " cukup menggambarkan masih betapa megahnya komposisi terbaik Equilibrium hari ini. " Erwachen " pembakar semangat membara memiliki resonansi epik yang cukup meresap dalam jiwa. However, one must admit that the guitar work is less spectacular than usual. The rhythm section is simply present without offering anything memorable. didukung dengan aransemen Orkestral megah, bisa bayangkan sendiri bagaimana semakin merinding-nya bulu kuduk ketika menikmatinya secara detil. dan menjadi rangkuman materi keseluruhan jika Equilibrium memang menyusun 11 track disini memang penuh perhitungan dan tidak asal berisik. setiap Komposisi yang Catchy akan memberikan kesejukan tersendiri dalam dimensi kayalan yang Equilibrium ciptakan. Speechless banget kalo udah mendengarkan materi super keren seperti ini. All song is Wonderful and will never cease to Amaze you as Speed changes and Folkloric sounds make it one of the best on this album.

ENGLISH

Listening to music is ga merely enjoy the skill musician, because Band jim-dandy that knows how to pamper listeners with compositions simple that is easy to digest without limitation belibet for the audience, en listen to new material Equilibrium, the Apocalyptic Atmosphere of this record is only Increased by longer Numerous instrumental passages and spoken word samples. catchy Guarantee not making Bored, let's go headbang! while initially No deliberately hell find their music era 2nd album "Sagas", the appearance of the concept of Epic Folk / Viking Metal that brings coolness of its own when it became unstoppable momentum Booming birth Folk metal Universe highway. although this time the band is headquartered in Starnberg, Germany is still reinforced frontman original remaining, René Berthiaume, traveling Equilibrium may not smooth as the thigh of his Aura, traveling the rugged forming mature musical without complicated processing skills they sound increasingly whiz, cause Equilibrium just busy how to mix the composition is simple, mature and be accessible to all ears. simplification demanding professional work is still handled fully by Frontman René Berthiaume for the material in "Armageddon" is done throughout the year 2015/2016. and I will describe once again "Armageddon" safe to eat many ears with Style Catchy without many elements stripped of his thick metal. how not, 11 tracks that almost 99% favor once consumed in any mood, wrapped in packaging through professional musicians, this masterpiece will be favored Folk metal fans. I'm positively Surprised by the Ambitious, diversified and Intellectual use of Majestic choirs and orchestrations, vivid keyboard sounds and Atmospheric sound samples along with the Contemporary, Inspiring and Meaningful lyrics. since it was started by the track "Sehnsucht", we've drifted off to follow the expedition in the epic dimension of fantasy they create. remain consistent with the dominance of writing lyrics that speak German. This despite 99% of fruits think frontman René Berthiaume, the results are really excited! foreplay track "Sehnsucht" still adequately describe how magnificent the best composition Equilibrium today. "Erwachen" burner burning passion to have an epic resonance which are quite pervasive in the soul. However, one must admit that the guitar work is less spectacular than usual. The rhythm section is simply present without offering anything memorable. supported by magnificent orchestral arranger, can imagine how more and its chilling goosebumps when enjoyed in detail. and be a summary of the overall material if Equilibrium does compile 11 tracks here is full of calculation and not origin noisy. Catchy each composition that will give own coolness in the dimensions of the Equilibrium kayalan created. Speechless really matter if you've listened to super cool like this. All song is Wonderful and will never cease to Amaze you as speed changes and Folkloric sounds make it one of the best on this album.










EQUILIBRIUM - Eternal Destination (OFFICIAL VIDEO)

REVIEW LOSTINCHAOS

semua tulisan disini adalah Hak Milik LOSTINCHAOS Mediazine yang FREE TO SHARE, semua buah pikir dan Pendeskripsian style musik band dalam setiap tulisan hanya sebagai penggambaran penulis sendiri dan BUKAN untuk menyamakan apalagi membanding-bandingkan ! (mohon jangan dibolak balik lagi). cukup hanya dengan mencantum-kan Source Review link-nya. tulisan disini dibuat dengan jujur tanpa tendensi atau kepentingan apapun, jika Gw bilang bagus ya bagus begitu juga sebalik-nya, karena Gw semaksimal mungkin menyajikan argumen obyektif serta fair review tentang sebuah produk yang masuk dimeja redaksi, saran, kritik dan caci maki, silahkan tinggalkan komentar dibawah ini, Keep Metal Flame till' die !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Tinggalkan komentar TERBAIK kalian disini, enjoy the sickness !