Unmerciful - Ravenous Impulse CD 2016
































Unmerciful - Ravenous Impulse
Unique Leader Records CD 2016

01 Unmerciful 04:22    
02 Abscission 03:37    
03 Ravenous Impulse 03:18    
04 Sociopathic Predation 03:52    
05 Kill Reflex 04:13    
06 Habitual Savagery 03:47    
07 Enduring Torture 03:15    
08 Kingdom of Serpents 03:49    
09 Methodic Absolution 04:44

Kris Bolton - Vocals
Justin Payne - Guitars
Clint Appelhanz - Guitars
Jeremy Turner - Bass, Guitars
John Longstreth - Drums

Ungkapan kata Solid pertama ketika mendengar materi CD gress penjagal barbar UNMERCIFUL ini, " DAMN !!! ABSOLUTELY MEGA BLASTER HAS BACK !!! ". sesuai Idiom nama band yang mereka pilih secara nyata memang mampu menggambarkan kekejaman tanpa batas dalam deru musik yang asli gila ! after a few minutes you will be sure that this band is one of those, that can Incorporate their own Inventiveness and Skills into the Efforts. sejak terbentuk tahun 2001, Unmerciful sudah menyiapkan posisinya sebagai Rival berat bagi rekan band yang sudah lebih dulu populer, Origin ! ga salah memang jika para mantan member Origin sekarang berada dibalik nama Unmerciful, so tetap bisa dibayangkan sendiri jika inilah siksaan yang sangat berat bagi BDM Fans ! sejak mengenalkan Demo " Weed Out the Weak ", Band ini langsung menjadi Incaran banyak label untuk bisa meminangnya, dan Opsi terakhir mereka tetap memilih berlabuh di Label Terbrutal Internasional, Unique Leader Records untuk menampung Obsesi bermain musik super cepat-nya. Sejak melepas full album pertama " Unmercifully Beaten ", nama Unmerciful semakin diperhitungkan karena kegilaan yang mereka suguhkan, namun karena berbagai kesibukan member, Unmerciful hanya sempat melahirkan 1 album sepanjang tahun 2006 an, dan Spekulasi fans kemudian sempat menebar gosip jika band ini terpecah, kemudian tahun 2014 menjadi pembuktian jika Eksistensi Unmerciful tidak sedang mati, melainkan hanya tertidur sambil menyiapkan kejutan berikutnya dengan ditandai dirilis Demo " Enduring Torture " tahun 2014, namun sayang ini menjadi materi terakhir untuk drummer mega Blaster James King sebagai Frontman penting sejak band terbentuk. padahal Unmerciful tengah menggodok matang materi baru yang masih mendapat angin segar dari Unique Leader Records untuk menghandle-nya kembali. dan beruntung kemudian Unmerciful dapat menggaet Drummer yang punya kecepatan sama gila-nya dengan James King, Yups ada John Longstreth-nya Origin yang langsung ditodong ke Studio rekaman untuk menyelesaikan materi Album ke-2 ini. Well inilah Dendam kesumat yang sudah mereka pendam dalam kurun waktu panjang sejak tahun 2006. apalagi ini menjadi penampilan perdana bagi Vocalis enerjik Kris Bolton dari Band Death/Grind D?.?F?.?W?.?B. lalu Gitaris Clint Appelhanz punya partner baru dengan masuknya Justin Payne, sehingga Posisi Jeremy Turner beralih ke Bass juga beberapa Gitar. with a Plethora of Blastbeats this is Mega Blaster has Back ! Gw sebagai salah satu Diehard sejak Album " Unmercifully Beaten " menjadi sangat tidak sabar ketika untuk pertama kalinya Label merilis Press Release-nya, Wow ini bakal menjadi Penantian panjang yang harus terbayar tuntas ! Seperti sudah Familiar banget dengan Karakteristik musikal-nya, Nama Unmerciful masih menjadi Rival sekaligus mimpi buruk bagi Origin untuk mengejar ketidakwarasannya dalam Mengaransemen musik sengebut-ngebut-nya ! tanpa basa basi sama sekali jika serangan pertama emang bikin shock adalah " Unmerciful ", seperti mendengar Hujan yang sangat deras dengan Gemuruh kilat menyambar, Tempo Biadab nan Barbar adalah Sajian yang bikin Gw terpana habis-habisan ! This is more Powerfully to Brutal Nodding and Getting real lunatic Metronome ! rasakan sendiri penampilan Drummer edan John Longstreth dengan Pukulan seperti sebuah Mesin pembunuh masih menjadi Partisi inti Unmerciful mengkomposisi rapat kegilaan tanpa henti-nya. You just can't fuck around with this band, they will tear your Bitchy little as into Pieces !!! yang pasti membutuhkan stamina luar biasa untuk memainkan Aransemen seperti ini, detak jantung ini seakan akan rasanya dibikin koma dengan serangan barbar. tentunya juga semua sudah sangat mengenal karakter asli masing-masing member yang memang udah gila dari sono-nya dalam mengkomposisi DM Jahanam ! " Abscission " menyerang rapat sekali dengan Pukulan sinting, meski bermain sangat cepat, Unmerciful tetap mengedepankan Harmonisasi yang dimainkannya, sehingga ga heran mencerna musik mereka sangatlah mudah ! ya karena Unmerciful memang bermain sangat cepat, tapi Progres dan setiap Lick sangat diperhitungkan pergantian Bar-nya, The Skills of this band are Frightening, the riff Molestations and the breaks spine breaking AMAZED !!! dan jika Gw coba bandingkan dengan Origin, Unmerciful menurut Gw punya Kombinasi serta partitur Tune yang lebih teratur meski terus digeber secara cepat, berbeda dengan Origin yang lebih Freak penampilannya. 9 Track berdurasi 35 menitan ini secara keseluruhan adalah bentuk Kiamat bagi Metalhead. ini bukan masalah Kecepatan, bukan masalah Powerfully atau Gila-gilaan, tapi bagaimana meramu persepsi itu tetap menjadi Kombinasi yang mengagumkan ! Frontman/Gitaris Clint Appelhanz masih bertanggung jawab penuh untuk produksi Musik-nya seperti Album pertama dengan menggandeng produser Robert Rebeck, yang juga bekerja penuh untuk Origin. Still, the songwriting here is pretty much just a matter of Straddling the line between Completely Arbitrary chaos on one hand and having enough Repetition so as not to confuse Moshers too much on the other. Gw yakin fans Extremely Blastbeater akan sangat menyukai materi sinting Most waiting list ini. And Overfuckingall, There are two things that truly Amazing me about this band. The Biggest one is their Speed. It Amazes me that any human being can play guitar and drums as Fast as these guys do long Enough to record an album.

ENGLISH VERSION

The phrase said when he heard the first Solid material UNMERCIFUL New CD is butcher's barbaric, "DAMN !!! MEGA BLASTER ABSOLUTELY HAS BACK !!!". Idiom appropriate band name they chose is are indeed able to describe the atrocities without limitation in the sound of the original music that's crazy! after a few minutes you will be sure that this band is one of Reviews those, that can Incorporate Reviews their own inventiveness and Skills into the Efforts. since forming in 2001, Unmerciful has prepared its position as a heavy rival for the fellow band that was already popular, Origin! No wrong indeed if the former members are now located behind the name Origin, Unmerciful, so still you can imagine yourself if this is a very severe ordeal for BDM Fans! since introducing Demo "Weed Out The Weak", the band instantly became a coveted lot of labels in order to ask for her hand, and they still choose the latter option Anchored in International Brutal Label, Unique Leader Records to accommodate obsession with super fast play his music. Since the release their first full album " Unmercifully Beaten ", the name Unmerciful increasingly taken into account because of the madness of what they contributed, but for various busyness member, Unmerciful just had given birth 1 albums throughout the 2006's, and Speculation fans then had time to Rumour if the band split, then 2014 to proving if the existence Unmerciful're not dead, but only asleep while preparing for the next surprise with marked released Demo " Enduring Torture " in 2014, but unfortunately this be the last material for drummer mega Blaster Frontman James King as important since the band was formed. whereas Unmerciful cooking the mature new material that still gets a fresh breeze of Unique Leader Records to handle its back. and lucky then Unmerciful can hook Drummer who has the same pace her insane with James King, there Yups John Longstreth his immediate Origin gunpoint into the recording studio to finish the material's 2nd album. Well here's Revenge altercation they had buried in a long period since 2006. This became especially Early appearance for Bolton Kris energetic vocalist of the band Death / Grind D.F.W.B. and guitarist Clint Appelhanz has a new partner with the inclusion of Justin Payne, so that the position of Jeremy Turner switched to Bass also some guitar. with a plethora of blastbeats this is Mega Blaster has Back! I as one Diehard since the album " Beaten Unmercifully " became very impatient when for the first time the label released its Press Release, Wow this is going to be a long wait to be paid off completely! As is already very familiar with its musical characteristics, Name Unmerciful still be rivals at once a nightmare for Origin to pursue arranges music madness in his speeding! no strings attached at all if the first attack weve make shock is "Unmerciful", as heard by torrential rains with thunder of lightning, Tempo nan Barbarian is a dish that makes I struck-out! This is more Powerfully to Brutal Nodding and Getting real lunatic Metronome! feel alone appearance wacky drummer John Longstreth with a blow like a killing machine is still a core partition composed Unmerciful meeting its relentless madness. You just can not fuck around with this band, they will tear your Bitchy little as into Pieces !!! which certainly requires incredible stamina to play an arrangement like this, this heart rate as if it feels contrived coma with barbaric attack. of course also all are very familiar with the original character of each member who is already crazy from his sono in composing DM Hell! "Abscission" attacking tightly with crazy blow, despite playing very fast, Unmerciful still prioritize Harmonization played, so No wonder digest their music is easy! yes because Unmerciful indeed play very fast, but Progress and Lick is calculated every turn of his bar, The Skills of this band are Frightening, the riff Molestations and breaking the spine breaks AMAZED !!! and if I try to compare with Origin, Unmerciful by I has Combination and scores more regular Tune despite continued lauched quickly, in contrast to the more Freak Origin appearance. 9 Track duration menitan 35 as a whole is the shape of Judgment for Metalhead. Speed ​​is not a problem, not a problem Powerfully or Insanely, but how to draw on the perception remains an awesome combination! Frontman / guitarist Clint Appelhanz still takes full responsibility for his music production as the first album by cooperating producer Robert Rebeck, who also works full for Origin. Still, the songwriting here is pretty much just a matter of straddling the line between Completely Arbitrary chaos on one hand and having Repetition enough so as not to confuse Moshers too much on the other. Extremely Blastbeater I'm sure fans will just love the material is crazy Most waiting list. And Overfuckingall, There are two things that truly Amazing me about this band. The Biggest one is their speed. It amazes me that any human being can play guitar and drums as Fast as these guys do long Enough to record an album.










REVIEW LOSTINCHAOS

semua tulisan disini adalah Hak Milik LOSTINCHAOS Mediazine yang FREE TO SHARE, semua buah pikir dan Pendeskripsian style musik band dalam setiap tulisan hanya sebagai penggambaran penulis sendiri dan BUKAN untuk menyamakan apalagi membanding-bandingkan ! (mohon jangan dibolak balik lagi). cukup hanya dengan mencantum-kan Source Review link-nya. tulisan disini dibuat dengan jujur tanpa tendensi atau kepentingan apapun, jika Gw bilang bagus ya bagus begitu juga sebalik-nya, karena Gw semaksimal mungkin menyajikan argumen obyektif serta fair review tentang sebuah produk yang masuk dimeja redaksi, saran, kritik dan caci maki, silahkan tinggalkan komentar dibawah ini, Keep Metal Flame till' die !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Tinggalkan komentar TERBAIK kalian disini, enjoy the sickness !